Публічна оферта

Правила оферти є обов’язковими для виконання всіма користувачами сайту.

  1. Основним об’єктом благодійної діяльності на веб-сайті БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” є благодійний Проект/Програма. Користувачі сайту (далі — Благодійники) по свій розсуд визначають розмір кожної своєї пожертви та Проект/Програму, на які направити кожну конкретну пожертву.
  2. Кошти, перераховані Благодійниками, зараховуються на банківські рахунки БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ”. Зарахування благодійних пожертв здійснюється, або з використанням платіжної системи LiqPay (+комісія 1,5% від суми пожертвування), або з використанням реквізитів рахунку через касу будь-якого банку (+комісія банку).
  3. БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” інформує Благодійників кожного конкретного Проекту/Програми про завершення збору коштів та його реалізацію шляхом публікації відповідної інформації на веб-сторінці Проекту/Програми. Після завершення виконання проекту БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” надає звіт про використання благодійних пожертв, у тому числі, на запит Благодійника електронною поштою (за адресою, вказаною Благодійником, якщо він був вказаний на сторінці Проекту/Програми). Інформування незареєстрованих (анонімних) Благодійників здійснюється лише шляхом публікації інформації на сайті БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ”.
  4. Якщо протягом терміну, встановленого на сайті БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” для збору благодійних пожертв, на Проект/Програму не зібрано 100% необхідної суми, Керівництво БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” може ухвалити рішення про припинення збору коштів на цей Проект. У разі, прийняття такого рішення, БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” інформирує про це Благодійників Проекту/Програми, шляхом публікації відповідної інформації на сайті БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ”.
    1. Протягом 14 календарних днів з дати вищевказаної публікації Благодійник, який надавав БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” свої персональні дані, на власний розсуд може направити свою благодійну пожертву на будь-який інший Проект/Програму БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ”.
    2. У разі, якщо Благодійник (у тому числі анонімний) не повідомив БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” про своє рішення протягом 14 календарних днів з моменту публікації інформацій про припинення збору коштів, благодійні пожертвування перенаправляються на інший Проект/Програму за рішенням Керівництва БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ”.
  5. У разі, коли благодійні пожертви на Проект/Програму зібрано, та Проекту/Програмі надано статус «Завершено», всі наступні пожертви Благодійників, які продовжують надходити, направляються на статутну діяльність БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” для подальшого використання в інших проектах/Програмах БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ”.
  6. Благодійні пожертви, що надходять на рахунки БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” без вказівки цільового призначення (наприклад, не вказано: номер ордеру та/або назву проекту, та/або отримувача благодійної допомоги тощо), або вказана інформація не дозволяє ідентифікувати цільове призначення пожертви, зараховуються на статутну діяльність БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ”.
  7. Кожен Благодійник погоджуючись із Правилами перерахування коштів БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” погоджується на сбір, використання та обробку своїх персональних даних БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» з метою реалізації Проектів/Програм та статутної діяльності БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ”.
  8. Кожен Благодійник погоджуюється, що кошти внесені до БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ” не підлягають поверненню та будуть використані у подальнших Проектах/Програмах БО “БФ “ФО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ”.